Tuesday, December 27, 2011

BiLa si KecIk Di SoLeK...

Hari sabtu lepas, aku satu family attend satu kenduri di N9.. So, ada byk gak la pic2 yang diamik. Kira mcm cuti2 krismas la kan.. Dlm byk2 pic, aku nk show yg nie dulu. Biasa la kan, dah nk g kenduri, mak2 semua, musti la sibuk bermakeup.. Termasuk aku la (adk aku tlg makeupkan). So, bila smua dah sibuk tempek sana, tepek sini, sikecik yg pompuan pun, sibuk la nk makeup juga. So, adk aku yg bongsu, mainkan peranan. Makeupkan budak2 nie.. Sib bek 3 org jer ank sedara perempuan yg ada, kalau tak, jenuh gak nk makeup semua.. So hasilnya, mcm pic kat bawah nie...


** To en.asben, jgn marah erk sbb ank kita bermakeup... Kesian lak kat ank kita, sbb tak bermakeup, so sy suruh je adk makeupkan dia sekali.. Hehehehee...

2 comments:

  1. kalau si kc akak sibuk nak mekup
    akak buat but acah acah je dekat muka dia ;p

    ReplyDelete

aPa KoraNg Rasa pasal n3 aku??