Thursday, December 18, 2008

AkHirnya akU BeBaS !!!

Pergghhhh.. Firasat hati aku, betul lak kali nie... Tak pasal-pasal kaki aku kena operate buat kali ke 3.. Kali nie... Pakar saraf n tulang pulak yg operate kaki aku... Yg mencabarnya... Aku tak ditidokan time doctor nk operate. Dengan erti kata lain, aku sedar ketika doctor operate aku. Doctor just bius kaki sahaja. Giler laaah... Cuak aku.. Dengat bunyi doctor dok menggunting kulit di buku lali... dengar dia bg arahan kat nurse2 suh lap darah la.. Macam-macam la.. Ya pelik, aku rasa dia buat semua tu.. tp langsung tak sakit.. huhhuhu.. Tobat dah.. Lain kali, aku lebih sanggup di beri ubat tdo kalo nk kena operate lagi.. Tak mo dengar dah... Ngeri2... Kali nie, doctor tegas sikit.. Dia tak bg aku blk rumah.. Terpaksa la aku lepakkan diri kat wad selama 2 hari setengah... Bosan giler...  Tak larat nk mengadap laptop dah... Pada  18/12/2008 aku dah bleh kuar secara rasmi dari wad.. Yeaahhhh... Kebebasan yg aku rasai mengembirakan hati n otak aku.. best giler walaupun doc dah pesan jgn byk berjalan.. Tak kisah aar.. janji bleh lepak kat umah...


Biler laa kaki nie nk baik erk... AKu dah rindu kat member-member aku kat penang.. Rindu nk g keje.. RIndu nk bawak keta... Wuaaa.... Nie aku dpt mc lagi.. Silap-silap hari bulan, tahun depan baru aku bleh kerje... huhuhuhu.. nasib badan... salah aku gak, kalo aku tahu nk jd teruk camtu, dah lama aku g klinik awal2.. check kaki sebelum melarat.. huhuhuhu...


Rindunyeee kat PENANG.....

1 comment:

  1. nurul comel gileeee. hahahahaDecember 23, 2008 at 4:18 PM

    rindu penang ke rindu ehem ehem kat penang? :)) kahkahkahkah!

    ReplyDelete

aPa KoraNg Rasa pasal n3 aku??